سئو چیست؟ ? مبانی توضیح داده شده

آکادمی وبسیما با طراحی دوره جامع سئو این فرصت را برای شما عزیزان فراهم کرده است که فرآیند یادگیری را در کمترین زمان ممکن و به صورت کاملا حرفه ای به پایان برسانید.

با بررسی نرخ کلیک برای جایگاه‌های مختلف در صفحه نتایج گوگل به نظر می‌رسد رتبه‌‌های ۱ تا ۳ اختلاف شدیدی با سایر رتبه‌ها در نرخ کلیک دارند.

وبسایت‌هایی که بیش از ۳ ثانیه زمان بارگذاری آن‌ها طول می‌کشد، ۴۰ درصد از بازدیدکنندگانشان، پیش از بارگذاری کامل، سایت را ترک خواهند کرد. آمار ارائه شده توسط گوگل

تصور کنید که شما برای کسب و کار خود مخاطبانتان را مورد مطالعه و بررسی قرار داده‌اید، تحقیق کلمات کلیدی انجام داده‌اید، محتوای مناسب بر اساس کلمات کلیدی انتخاب شده تولید کرده‌اید و آن‌ها را در وبسایت خود قرار داده‌اید و بطور کلی وقت زیادی صرف سئوی سایت خود کرده‌اید.

برای اطلاعات تکمیلی مقاله سئو داخلی راش‌وب را مطالعه کنید.

اگر امکان بررسی و تجزیه تحلیل نحوه عملکرد خود را نداشته باشید تمام وقت و انرژی‌ای که برای انجام این مراحل انجام داده‌اید به هدر خواهد رفت. نصب و استفاده از ابزارهای آنالیز وب نظیر گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس یک امر ضروری برای هر وبسایتی است.

امیدواریم این نگاه حرفه‌ای به رقابتی سالم دامن بزند که در نهایت به پیشرفت وب فارسی منجر شود.

همانطور که پیشتر گفتیم؛ سئو سه بخش اساسی دارد که هر متخصص این حوزه باید برای انجام پروژه این مراحل را طی کند: سئو تکنیکال، سئو داخلی و سئو خارجی

بطور کلی با بهره‌گیری از دو ابزار گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول میتوانید پاسخ سئو سوالات مهم زیر را بیابید:

کلیه مواردی که مربوط به سئو وب سایت در کد های سایت می باشد در این بخش مورد آنالیز و بررسی قرار خواهد گرفت و راهکار ارائه و پیاده سازی خواهند شد.

برای مثال میزان کالری غذا، اسم غذا، مواد اولیه و طرز تهیه را تفکیک شده نشانه‌گذای کنیم. به تصویر زیر دقت کنید:

شما می‌توانید با پرداخت هزینه یک مقاله اختصاصی در وبسایتهایی که “رپورتاژ آگهی” منتشر می‌کنند، انتشار دهید. برای مثال یک مقاله اختصاصی راجع به “سئو خارجی” منتشر می‌کنیم و در متن مقاله به وبسایت خودمان لینک‌ میدهیم.

برای مثال سرویس‌های اشتراک ویدئو مانند آپارات، تماشا و… می‌توانید با ایجاد یک پروفایل، لینک وبسایت خود را در اطلاعات کانال قرار دهید.

این ابزار برای کلمات فارسی عملکرد درستی ندارد و تنها برای کلمات انگلیسی کاربرد دارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *